Vinotoč

»...good company, good wine, good welcome, can make good people.«
(»...dobra družba, dobro vino, dobrodošlica, lahko naredijo dobre ljudi.«)
- William Shakespeare (Henry VIII)

Dobrodošli pri nas!

Ljubezen do vinogradništva in vina nas je pripeljala do želje, da to strast delimo tudi z vami. Lotili smo se novega projekta, propadajoče poslopje na Zavrhu smo prenovili v prijeten domačen ambient, kjer se lahko dobrega vina v dobri družbi naužijete tudi vi. Z letnega vrta lahko spremljate rast mladega vinograda sauvignona ali pa občudujete razgled na sončne Slovenske gorice. V toplih večerih se sprostite ob plamenu ognja in bakel ter občudujte čudovito zvezdnato nebo.
Naužijte se pristnega štajerskega vina v našem vinotoču VINO VITIS, privoščite si kozarec svežega renskega rizlinga, aromatičnega chardonnaya ali arhivskega laškega rizlinga. Za nekoliko pogumnejše duše priporočamo šipon, zorjen v pravem barique sodu. Sladokuscem bo všeč slajši chardonnay pa tudi naš cuvée (zvrst) vas zagotovo ne bo pustil ravnodušne.

In ker se različno vino poda k različnim jedem, smo sestavili še ponudbo raznih kreativnih prigrizkov, narezkov lokalnih dobrot, domačih namazov in sezonskih sladic. Vedno smo pripravljeni prisluhniti vsaki želji, po predhodnem dogovoru vam lahko postrežemo tudi druge jedi ali pa naročimo catering pogostitev.
Ob raznih praznovanjih in zaključenih družbah lahko v notranjih prostorih pogrnemo mizo za do približno 30 gostov, na letnem vrtu pa jih sprejmemo do 40. Rezervirajte si svoj prostor na info@vinovitis.si ali nas pokličite. Pri nas ste vedno dobrodošli.

Vinotoč in degustacijsko klet v tem času za vas z veseljem odpremo po predhodnem dogovoru. Kontaktirajte nas!